Conducerea executiva a The Money Channel este asigurata de la 1 decembrie "la nivel de divizie", Onut Dragomirescu urmand sa paraseasca pozitia de managing director al acestui post si grupul Realitatea-Catavencu de la inceputul anului viitor, potrivit unei informari remise HotNews.ro de divizia business a grupului. Aceasta anunta totodata si trei redactori-sefi adjuncti la publicatia Business Standard, dintre care unul se va ocupa de noul portal de business Money.ro.

Jurnalismonline.ro a publicat, joi, o scrisoare interna prin care angajatii trustului au fost informati in legatura cu aceste schimbari.

Cei trei redactori-sefi adjuncti ai Business Standard sunt Andreea Groenendijk si Razvan Ilie, aflati in echipa Business Standard de la inceput, si Catalin Ciocan. venit la acest ziar din martie a.c.. Andreea Groenendijk se va ocupa si de Money.ro, portal ce va integra toate produsele online de business din grupul Realitatea-Catavencu.

Onut Dragomirescu paraseste grupul la un an de la numirea sa in functia de managing director la The Money Channel. In plan editorial, postul ramane sub conducerea directorului editorial Lucian Sarb si a redactorului-sef Dan Apostol.

Aceeasi informare precizeaza ca de la 1 decembrie vanzarile print si TV pentru divizia de business vor fi asigurate de Mircea Ionescu.