Compania de e-mail marketing White Image a anuntat, joi, ca introduce pe platforma sa de e-mail marketing un instrument ce permite integrarea rapoartelor de analiza a eficientei comunicarii prin email cu alte modalitati de monitorizare a traficului web, cum ar fi Google Analytics. Potrivit unui comunicat de presa, noua facilitate ofera companiilor cliente posibilitatea de a obtine informatii suplimentare despre impactul campaniilor de e-mail marketing asupra traficului web.

Comunicatul mai arata ca instrumentul permite si un acces mai usor pentru oamenii de marketing la date privind comportamentul si interesele celor care viziteaza un anume site in urma unei campanii de e-mail marketing. In cazul site-urilor de e-commerce, ratele de conversie vor putea fi masurate mai usor, potrivit sursei citate.

White Image afirma ca ofera, astfel, "imaginea completa a actiunilor pe care le fac recipientii, a felului in care acestia interactioneaza cu un site, permitand analiza in detaliu a impactului unei campanii si a factorilor care determina succesul sau esecul acestuia".