Tereza Valcan, fostul director de comunicare al Cosmote Romania, va conduce biroul recent infiintat in Romania al agentiei de comunicare si consultanta Civitas Global Ketchum, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Din noua functie, Tereza Valcan va oferi consultanta pentru comunicarea strategica, avand in acelasi timp obiective precum extinderea portofoliului agentiei, dezvoltarea companiei si managementul echipei locale. Valcan a parasit Cosmote Romania pe 14 noiembrie 2008, dupa ce a condus departamentul de comunicare al companiei din februarie 2006.

“Civitas Global Ketchum Romania uneste resursele celui mai important grup regional de comunicare corporativa si consultanta strategica cu expertiza Ketchum, unul din liderii mondiali in comunicare de brand. Alaturi de echipa Civitas Global Ketchum Romania, tintim sa devenim una din agentiile de top la nivel local si sa aducem pe piata expertiza locala a retelei internationale Ketchum”, a declarat Tereza Valcan, Managing Director al agentiei.

Valcan si-a inceput cariera profesionala in cadrul unor agentii de comunicare si relatii publice din Washington D.C., revenind apoi in Romania, unde a coordonat departamentele de relatii publice ale unor companii locale si multinationale.

Absolventa a cursurilor de jurnalism ale Universitatii din Maryland, SUA, Tereza urmeaza in prezent cursurile de Executive MBA ale Universitatii din Viena.

Civitas Global Ketchum Romania a fost infiintata in urma cu cateva luni, ca rezultat al parteneriatului strategic dintre cele mai importante agentii de comunicare din Grecia si Turcia: Civitas Ketchum si Global Tanitim.

Membru al Omnicom Group, Ketchum este unul dintre principalele grupuri de relatii publice la nivel global, fiind prezent in peste 50 de tari, cu 21 de birouri si mai mult de 33 de agentii afiliate.