Live 20-30 de minute pe ora. Cum ce live? Imagini din trafic, fratilor, Romania si “marile orase europene”, fara prezentatori. Sunt convins ca o sa rupa. Postul e preluat de cablisti in regim “must carry”, ca de, interesul public, scrie Iulian Comanescu, pe blogul lui.

Se lanseaza pe 31 decembrie, la ora 19.00, la Jurnalul TVR, care de buna seama o sa dea TVR Info cum da imagini din trafic.

Grila, asa cum am primit-o pe mail, fara comentarii, ca sunt de prisos.

LIVE

  • Pilonul principal al grilei de programe este transmisia live de pe zeci de camere video a unor imagini din trafic de pe autostrazi, drumuri nationale, de pe bulevarde din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Botosani, Calarasi si din zone turistice: Predeal, Sinaia, Busteni, Poiana Brasov, litoral etc. Telespectatorii vor putea urmari imagini life si din afara granitelor tarii.

CRAWL-URI TVR INFO

  • Exista trei crawl-uri: unul pentru stiri de interes national, altul de informatii utilitare, iar pe al treilea ruleaza cotatiile bursiere online (de la Bursa de Valori Bucuresti si Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu). Evenimentele de ultima ora sunt aduse in atentia telespectatorilor printr-un sistem de alerta.

STIRI

  • TVR INFO prezinta stiri interne si externe din ora in ora. Conceptia este una bruta, astfel incat telespectatorul sa obtina informatia curata, sa si-o explice si sa traga singur concluziile, in functie de sistemul propriu de valori. Sunt acoperite toate domeniile: economic, social, politic, educatie, sanatate, financiar-bancar, administratie, turism, cultura etc.

SPORT

  • Fara cancanuri, barfe si mondenitati! Doar sport adevarat! TVR INFO difuzeaza un program atractiv de stiri sportive, astfel incat chiar si necunoscatorii domeniului sa inteleaga informatia.

METEO

  • Este o analiza a fenomenelor meteorologice. Pe langa vremea din tara cu detalii pe regiuni sau chiar judete, sunt prezentate informatii de pe continente, explicatii despre cum ne putem proteja de fenomenele meteo extreme, cu o scurta istorie atunci cand este cazul.

INTERVIURI

  • Este o emisiune realizata cu specialisti pe diverse domenii, in functie de evenimentele zilei sau ale saptamanii. Sunt doua interviuri pe zi concepute din perspectiva utilitara, cu o durata de 10 minute fiecare si mai multe reluari.

INFO BURSIER

  • Este o rubrica financiara cu informatii din piata de capital din Romania (cotatii de la Bursa de Valori Bucuresti, Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu). Are o durata de 10 minute si este difuzata dupa inchiderea burselor, in reluare noaptea si dimineata pana la deschiderea lor.

INFO BANCAR

  • Este o rubrica financiar-bancara cu informatii despre piata bancara (curs valutar pe 10 valute, minim-maxim al caselor de schimb pe aceste valute, dobanzi depozite, credite, alte produse). Are o durata de 10 minute si este difuzata seara, in reluare noaptea si dimineata urmatoare.

INFO CULTURAL

  • Este o rubrica ce ofera informatii despre piese de teatru, opera si opereta, muzee, expozitii, concerte, diverse evenimente. Prin continut si mod de prezentare va atrage publicul spre cultura. Are o durata de 10 minute si este transmisa seara, in reluare noaptea si dimineata urmatoare.

AUTO MOTO INFO

  • Este o rubrica ce contine informatii din domeniile auto, moto. Are o durata de 10 minute si este transmisa sambata si duminica, cu mai multe reluari.

REVISTA PRESEI

  • Este o rubrica in care sunt prezentate stirile principale din presa scrisa centrala. Vinerea, telespectatorii vor urmari informatii despre Romania, aparute in presa internationala. Are o durata de 10 minute, este transmisa seara si in reluare dimineata urmatoare.

Comenteaza pe Media lui Comanescu.