Cotidianul gratuit Ring a incredintat, in regim exclusiv, agentiei ARBOmedia responsabilitatea administrarii spatiilor sale publicitare. Incepand cu luna ianuarie a acestui an, colaborarea dintre cele doua companii va avea drept scop largirea portofoliului de clienti ai publicatiei, deciziile din punct de vedere editorial apartinand Ring Media.

Ziarul Ring apartine companiei Ring Media si este distribuit pe piata bucuresteana, gratuit, de luni pana vineri, intr-un tiraj de 100.000 de exemplare / zi.

“Politica generala de largire a portofoliului ARBOmedia, in general, si parteneriatul cu Ring Media, in mod special, vor oferi industriei de publicitate noi oportunitati care vor fi apreciate atat de agentiile de publicitate, cat si de clienti”, a declarat Silviu Ispas, managing director ARBOmedia, citat intr-un comunicat al agentiei.

“Ziarul Ring a cunoscut o evolutie spectaculoasa in primul sau an de viata(...) Ne dorim ca aceasta evolutie sa-si continue trendul ascendent, iar un pas extrem de important pentru noi il reprezinta parteneriatul cu cea mai mare regie de vanzari din Romania, ARBOmedia”, a adaugat Alexandru David, directorul Ring Media.

ARBOmedia Romania gestioneaza, in prezent, spatiul publicitar pentru 44 de ziare locale, 18 reviste si doua retele de publicitate indoor, furnizand totodata servicii complementare specifice industriei de publicitate: planning, monitoring, buying si strategie de vanzari media.

Lansata in primavara anului trecut, compania Ring Media detine in prezent ziarul gratuit Ring - distribuit la nivelul Capitalei. Incepand cu 1 februarie 2009, compania anunta lansarea unei tipografii, urmand ca din toamna acestui an sa puna in functiune si un post de televiziune.