Agentia de relatii publice si consultanta strategica, Civitas Global Ketchum, s-a lansat oficial miercuri pe piata din Romania, biroul din Bucuresti urmand a fi condus de Tereza Valcan, fostul director de comunicare al Cosmote Romania. Agentia este rezultatul unui parteneriat strategic intre doua mari companii de consultanta si comunicare din Grecia si Turcia, respectiv Civitas Ketchum si Global Tanitim.

Compania Civitas Ketchum, actionarul majoritar al Civitas Global, a fost infiintata in anul 1994. Cu un portofoliu ce include clienti din mediul privat si public, Civitas Ketchum este unul din liderii pe piata de consultanta strategica din Grecia, dar si din Europa de Sud–Est, avand operatiuni si in Bulgaria, Serbia, Cipru, Romania si Turcia.

Membru al Omnicom Group, Ketchum este unul dintre principalele grupuri de relatii publice la nivel global, fiind prezent in peste 52 de tari, cu 23 de birouri si mai mult de 45 de agentii afiliate. Compania de consultanta si comunicare Global Tanitim a fost infiintata in 1989 in Istanbul.