IAA Romania va premia, pentru al doilea an consecutiv, persoanele care au contribuit decisiv, prin initiative si fapte, la ridicarea standardelor profesionale si etice in industria de comunicare din Romania. Potrivit organizatiei, Premiile de Excelenta IAA vor fi decernate pe 18 februarie 2009, iar nominalizarile mai pot fi trimise pana pe 15 februarie.

La un astfel de premiu de excelenta poate fi nominalizat oricine, "indiferent de vechime, pozitie sau companie, daca prin actiunile, atitudinea sau initiativele sale a creat un standard sau reprezinta un exemplu relevant profesional si etic pentru intreaga industrie de marcomm", precizeaza IAA.

Nominalizarile se pot face in perioada 1 – 15 februarie 2009 de catre membrii IAA, prin completarea unui formular accesibil pe site-ul organizatiei, numarul premiilor fiind nelimitat.

Pentru a fi relevanta, nominalizarea trebuie sa descrie:

- contextul in care s-a manifestat initiativa sau persoana

- de ce anume fapta respectiva se poate considera ca fiind la nivel de excelenta

- impactul (efectul) pe care l-a avut in industrie.

A doua editie a Premiilor de Excelenta IAA va avea loc pe 18 februarie 2009, incepând cu orele 20:00, la Fratelli Lounge. Cu aceasta ocazie IAA Romania va sarbatori si 15 ani de la fondare.

Printre premiantii primei editii a Premiilor de Excelenta IAA se numara Mihai Ghyka, Catalin Tolontan, Adrian Sarbu si Cristian Mungiu.