Bobby Voicu a anuntat pe blogul sau ca nu mai reprezinta Yahoo! in Romania, fara insa e explica mai multe. Voicu a precizat pentru HotNews.ro ca a incheiat colaborarea cu Yahoo! pe 6 februarie. In primavara lui 2008, Yahoo! l-a numit pe Bobby Voicu in functia de community manager pentru Romania. Cu acea ocazie, Yahoo! anunta ca in toamna lui 2008 se va lansa portalul romanesc, insa nimic nu s-a concretizat pana in prezent.

Voicu scrie pe blogul sau ca nu poate da detalii despre contextul plecarii, deoarece contractul nu-i permite sa faca asta. El nu a putut oferi informatii nici despre planurile Yahoo! pentru Romania.

Bobby Voicu a fost numit in mai 2008 in functia de community manager al Yahoo! in Romania, pentru a reprezenta interfata dintre utilizatori si dezvoltatori. Compania americana anunta in aceea perioada ca are in plan sa lanseze portalul yahoo.ro in august-septembrie 2008. Se vorbea si despre lansarea Yahoo Messenger si Yahoo Mail in romana ceva mai tarziu, dar nimic nu s-a concretizat, desi a trecut ceva timp.

Pe plan mondial se pare ca Yahoo! va anunta in curand o restructurare majora, scrie Reuters, citand un blog afiliat The Wall Street Journal. In ultimul an, Yahoo! a discutat posibile parteneriate cu Microsoft, Google si AOL, dar nimic nu s-a concretizat, iar in tot acest timp compania a pierdut cota de piata in publicitatea online.