Laura Tampa, managing director al agentiei Grey Bucuresti, este juratul ales de organizatorii Dubai Lynx pentru a reprezenta Romania in calitate de evaluator la sectiunea media creativa, din cadrul festivalului dedicat comunicarii in Orientul Mijlociu, conform site-ului oficial. Este al doilea an consecutiv in care Romania este reprezentata la festival printr-un jurat in sectiunea media. Pe lista scurta in urma careia a fost selectat juratul roman s-au mai regasit si alti doi conationali: Nicoleta Padure, managing director Media Direction, si Bogdan Prajisteanu, managing director Mediaedge:cia, conform unui comunicat de presa remis HotNews.ro

”Aceasta noua oportunitate pentru expunerea oamenilor valorosi din industria de comunicare locala, in contexte internationale de prestigiu, este consecinta unui demers de diplomatie privata, care, bine articulata, isi dovedeste eficienta. Lobby-ul consecvent si strategia echipei Teodorei Migdalovici au reusit o performanta unica la nivel de industrie, pledand in favoarea prezentei unui numar considerabil de jurati la evenimente globale de prestigiu. Urmatoarea provocare de proportii ? Sa reusim o alta performanta pentru Romania – primul jurat intr-una dintre categoriile competitionale ale Cannes-ului”, a declarat project manager-ul Roxana Balan.

Anul trecut, Romania a fost reprezentata la nivelul juratilor de catre Zoltan Szigeti, presedintele holdingului de comunicare "thegroup".

”Statutul de jurat la Dubai Lynx a fost o experienta revelatoare, atit in privinta calitatii panelului de jurati, cat si in privinta nivelului la care poate fi organizat un eveniment de anvergura in aceasta parte a lumii. Prin comparatie, Cannes-ul aproape ca paleste”, declara Zoltan Szigeti in 2008, la intoarcerea in tara.

In 2009, reprezentantul Romaniei va evalua entry-urile inscrise la categoria media creativa, alaturi de Chris Nolan, CEO, Starcom, Australia, Karine Ysebrant de Lendonck, buying director, Zenith Belgium, Jasmin Sohrabji, OMD India, Britta Reid, MediaCompete, Managing Director, South Africa, Håkan Gustafsson, Carat Nordic, Suedia, Wim van der Peet, GM, Group M, Netherlands, Russell Place, CSO, Universal McCann, uk si Richard Beaven, CEO, Initiative, USA.

Dubai Lynx va avea loc in Emiratele Arabe Unite in perioada 15-17 martie Dubai International Convention and Exhibition Centre si va reuni lumea buna a comunicarii din orientul mijlociu, careia i se vor alatura lideri ai advertisingului mondial, in postura de lectori si jurati. Dubai Lynx va onora execelenta in creativitate pentru urmatoarele categorii: TV/Cinema, Print, Outdoor, Radio, Direct Marketing, Media si Interactive.