CNA a acordat, marti, firmei Rainbow Media Communications licente audiovizuale prin satelit pentru trei posturi de televiziune - Estetik TV, Habitat TV si Automotive Channel si a respins cererea pentru un al patrulea post, Taxi Channel. Investitia pentru fiecare post se va ridica la circa 500.000 de euro.

In grilele celor trei canale isi vor gasi locul emisiuni de estetica, SPA sau medicina holistica in cazul Estetik Tv, dezbateri pe teme de urbanism, constructii sau arhitectura la Habitat TV si informatii utile despre masini pe Automotive Channel, dupa cum au explicat la CNA reprezentantii companiei.

Rainbow Media Communications a solicitat licenta audiovizuala si pentru un al patrulea post TV - Taxi Channel, un post "in slujba artei" si divertismentului. Insa membrii CNA nu s-au aratat convinsi de acest proiect al firmei.

Infiintata in septembrie anul trecut, firma Rainbow Media Communications ii are ca asociati pe cetateanul italian Emanuele Latagliata si pe cetatenii romani Carmen Mihai si Victor-Paul Manta.

"Speram sa lansam posturile Automotive Channel si Estetik TV in cateva luni", a afirmat Paul Manta pentru HotNews.ro. Potrivit acestuia, cele trei canale care au primit licenta "doresc sa promoveze in Romania cultura tehniculului, esteticului si a confortului".