Pagina de media publica, luni, "o scrisoare antologica" prin care compania ce produce emisiunile cu prezicatorii Iliuta si Minerva a incercat sa castige bunavointa CNA. Separat, Pagina de media noteaza ca Iliuta si Minerva continua sa fie difuzati pe posturile TV, in pofida legislatiei in vigoare.

Potrivit sursei citate:

  • Firma producatoare a acestor programe generatoare de apeluri telefonice, Games Factory, a adresat CNA o scrisoare in care sustine ca emisiunile sunt de utilitate publica
  • Scrisoarea arata ca "in aceasta perioada de criza, si nu ne referim la criza economica, ci la o criza a valorilor, oricine are nevoie de sprijin prin indrumare si orientare"
  • Acelasi document afirma ca "e un lucru cunoscut ca un public educat, de un nivel intelectual ridicat si cu posibilitati materiale peste medie sunt interesati de ezoterism si de stiintele oculte. Specialistii acestor domenii au clientela lor selecta si preţuri pe masura. Astrologia, numerologia, bioenergia, kinestezia, radiestezia, ca sa amintim doar cateva dintre disciplinele ale caror specialisti sunt consultati de politicieni, sefi de corporatii multinationale si chiar de aristocrati".
  • Pagina de media aminteste ca "nu mai demult decat acum o luna, Consiliul National al Audiovizualului sesiza faptul ca astfel de emisiuni sunt interzise de lege si soma posturile OTV, Antena 1 si Favorit sa nu le mai difuzeze. Noaptea, aceste emisiuni au continuat insa sa ruleze nestanjenite"

Citeste integral scrisoarea pe Pagina de media.