Liana Stanciu se alatura echipei canalului TVR3, incepand cu 11 aprilie 2009. Om de radio si televiziune, Liana va fi gazda emisiunii „Club TVR3”, un show de divertisment, cu invitati in platou, care va fi difuzat in fiecare sambata, de la ora 19:30.

Potrivit unui comunicat al TVR, emisiunea isi propune sa ofere publicului, timp de o ora si jumatate, muzica de toate genurile, cu dans si imagini inedite din arhiva TVR, insotite de discutii pe diverse teme.

„Club TVR 3” nu se vrea un program exclusivist, fiind deschis pentru toti cei care au ceva interesant de spus sau de aratat, mentioneaza comunicatul.

Emisiunea din 11 aprilie ii va avea ca invitati pe Narcisa Suciu, Johhny Raducanu, Ducu Bertzi, Viorica Flintasu si Andreea Balan, care vor canta si vor spune ce inseamna pentru ei sarbatoarea Floriilor.

„Club TVR 3” se difuzeaza sambata si duminica, insa numai editia de sambata este realizata in Bucuresti si este prezentata de Liana Stanciu.

Liana Stanciu este una din vocile radioului Magic Fm si a prezentat, pana de curand, emisiunea "Trenul vietii" la postul B1TV.