Vacanta Mare este asteptata sa vina cu propuneri de proiecte care sa tina cont de bugetele disponibile ale Kanal D si de publicul-tinta vizat de acesta, dupa ce contractul incheiat acum doi ani si jumatate de Mugur Mihaescu si postul de televiziune a ajuns la final, au afirmat pentru HotNews.ro reprezentantii Kanal D. Marti, cotidianul Cancan afirma ca Vacanta Mare pleaca de la postul controlat de grupul turc Dogan.

Potrivit reprezentantilor Kanal D, dupa ce se va incheia actualul sezon, la mijlocul lunii mai, este de asteptat sa aiba loc negocieri cu o noua productie Vacanta Mare pentru grilele din toamna. "Kanal D considera ca a fost o colaborare avantajoasa de ambele parti, drept pentru care a si solicitat echipei sa propuna alte proiecte", suna informarea oficiala a postului de televiziune, care insista pe nevoia compatibilitatii cu publicul tinta si cu "bugetul planificat postului nostru".

Contactat de HotNews.ro, Mugur Mihaescu a afirmat ca nu s-au gandit, inca, cum va arata noul proiect, si nici la vreo posibila colaborare cu un alt post de televiziune. "Deocamdata nu ne gandim decat sa terminam contractul pe care-l avem cu Kanal D. Nu putem sa le facem pe toate in acelasi timp", a spus el.

Locul show-ului Vacanta Mare din grila de programe a Kanal D va fi preluat de un talk-show de noapte moderat de Luis Lazarus, cu incepere de la ora 22:30, de luni pana vineri.

Emisiunile realizate de Vacanta Mare au inregistrat, in primele luni ale acestui an, ratinguri ce au variat intre 1,4 si 2,8 in mediul urban, audiente similare cu cele din a doua jumatate a anului trecut.