Val Voicu, actionar al publisherului online Bazar Publishing, a afirmat, miercuri, pentru HotNews.ro ca a fost abordat de un trust de presa pentru o posibila vanzare a publicatiei online DailyBusiness.ro, dar ca "nu a fost, nu este o intentie a mea de a vinde, sunt doar discutii". El a spus ca pretul de 1 milion de euro cerut pentru vanzarea site-ului respectiv, pret mentionat pentru Business Standard, este "doar o suma, o evaluare" si ca nu poate oferi detalii in acest sens.

Val Voicu, a afirmat ca, fiind conditionat de un contract de confidentialitate, nu poate preciza nici daca discutiile - initiate in urma cu o luna si jumatate, dupa cum spune el - vizeaza o preluare completa sau partiala a DailyBusiness.ro. "Oricum, nu am luat hotarirea 100% de a vinde", a spus Val Voicu.

Potrivit acestuia, anul trecut DailyBusiness.ro a atras venituri de circa 200.000 de euro, dar ca perioada ianuarie-februarie 2009 incasarile din publicitate "au mers slab, slab".

In aprilie a.c., DailyBusiness.ro a inregistrat aproape 108.000 de clienti unici, potrivit SATI.

Bazar Publishing este detinuta de Val Voicu (50%) si firma Dellford Agency LLP, inregistrata in Marea Britanie (50%), potrivit ultimei inregistrari la Registrul Comertului. Val Voicu este si directorul agentiei de publicitate online AdEvolution.