Un zvon circula intens in randul jurnalistilor de la TVR: ca fostei vedete de la Antena 1, Simona Patruleasa, ar urma sa-i fie oferit un post de prezentator in cadrul Departamentului de stiri al televiziunii publice. Potrivit speculatiilor vehiculate luni in lumea presei, Patruleasa ar urma sa-i ia locul lui Mihai Radulescu la pupitrul Telejurnalului de weekend, incepand de la 1 august. Mihai Radulescu: "E greu de crezut si de justificat". Directorul Departamentului Stiri, Madalina Radulescu: "Sunt doar niste tatonari".

Intrebata daca exista negocieri cu Simona Patruleasa, Madalina Radulescu, directorul Departamentului Stiri al TVR, a declarat luni pentru HotNews.ro ca "nu este niciun contract". Ea a afirmat ca "sunt doar niste tatonari, niste discutii. Este posibil sa-i facem o propunere pentru un jurnal. Dar ne-am intalnit doar o data, un sfert de ora, e prea devreme sa vorbim despre negocieri".

Intrebata daca tatonarile vizeaza participarea Simonei Patruleasa la un concurs de ocupare a unui post in cadrul TVR (institutie publica unde angajarile se fac prin concurs - n.r.), Madalina Radulescu a spus ca "deocamdata nu, este posibil sa-i propunem si un contract de colaborare" (pentru care nu ar fi nevoie de concurs - n.r.).

Madalina Radulescu a spus ca in TVR circula mai multe zvonuri legate de viitoarea pozitie pe care ar urma sa o ocupe Patruleasa, nu doar cea de prezentator al Telejurnalului de weekend. "Saptamana trecuta era alt zvon - pentru ca a venit in vizita in jurul orei 14.00, s-a spus ca va fi la jurnalul de ora 14.00", a afirmat Radulescu.

Contactat, la randul sau, de HotNews.ro, Mihai Radulescu, actualul prezentator al Telejurnalului de weekend, a declarat ca nu a fost informat in legatura cu eventuala angajare a Simonei Patruleasa sau cu inlocuirea sa. "Daca s-ar intampla, nu e nicio drama, fiecare are raspunderea actelor sale. Dar e greu de crezut sau de justificat" o astfel de masura, a spus Mihai Radulescu.

Simona Patruleasa nu a putut fi contactata pana la ora publicarii acestui material. Ea a parasit postul Antena 1, unde prezenta stirile sportive, la inceputul lunii aprilie, afirmand atunci pentru HotNews.ro ca si-a dat demisia deoarece "am vrut un moment de liniste, de gandire". Declaratiile sale au contrastat cu informatiile venite din interiorul Atenei 1, potrivit carora aceasta ar fi fost invitata sa plece dupa ce conducerea televiziunii a aflat despre unele discutii dintre Patruleasa si grupul Media Pro.