In urma cu aproape trei ani, Begum Dogan, fata magnatului turc Dogan, a ratat ocazia sa negocieze intrarea in actionariatul Realitatea TV, deoarece a intarziat la o intalnire cu Liviu Luca, presedintele consiliului de administratie la Realitatea TV, potrivit unei exclusivitati Pagina de media.

Aceasta citeaza o nota de interceptare din Dosarul Stantchev, potrivit careia, scrie Pagina de media, "bulgarul acuzat de spionaj ii povesteste unei doamne intalnirea Liviu Luca-Begum Dogan", petrecuta in conditiile in care "Dogan tatona pe atunci piata romaneasca si avea sa lanseze, la inceputul lui 2007, postul Kanal D, in parteneriat cu grupul elvetian Ringier". In discutia respectiva, Stamen Stantchev spune ca Liviu Luca a refuzat sa mai discute cu Begum Dogan, deoarece aceasta a intarziat 45 de minute la intalnire.

Contactat de Pagina de media, Liviu Luca refuza sa dea detalii despre intalnirea respectiva, dar o confirma. El precizeaza totodata pentru sursa citata ca „de vandut nu am fi vandut niciodata Realitatea TV, dar era interesanta o intrare in actionariat a grupului Dogan".

Citeste intreaga poveste pe Pagina de media