Iulian Comanescu: Uau, ti-ai dat demisia.

Simona Tache: uau

Iulian Comanescu: Asta-i tot ce ai de zis? E adevarat ca Vintu ti-a zis sa scrii ceva nasol de Basescu?

Simona Tache: :-)

Iulian Comanescu: Esti trista c-a murit Maical, ce dracu’ ai?

Simona Tache: Vantu nu mi-a zis niciodata sa scriu ceva nasol de Basescu, ma bag la test cu detectorul de minciuni, cum am vazut la "Din dragoste", daca nu ma crezi.

Iulian Comanescu: N-am detector. Las publicul sa detecteze. Deci zi de ce te-ai carat.

Simona Tache: Sunt trista ca a murit Maical, cum am fost trista si cand a murit nevasta lui Florin Salam si cum sunt trista cand moare oricine, dar nu de-aia parasesc Catavencu.

Simona Tache: Stii cum e: cateodata ti se face o pofta nebuna sa te arunci in cap fara plasa de salvare. De obicei, se intampla atunci cind te arunci afara dintr-o mare iubire. Catavencu a fost pentru mine o mare iubire. Si o sa ramana, doar ca imi reiau statutul de cititor fidel.

Simona Tache: :-)

Iulian Comanescu: Asa. Cu cat ti-au micsorat astia salariul?

Simona Tache: Nu are absolut nici o legatura cu reducerile de bugete plecarea mea. Insist asupra acestei chestiuni si ma bag si pentru asta, oricand, la detectorul de care vorbeam.

Iulian Comanescu: Ce era misto la Catavencu?

Simona Tache: Foarte multe lucruri. Cel mai important lucru pentru mine (care am o problema cu a face lucruri in care nu cred) a fost ca am crezut in brandul asta. A fost foarte pe profilul meu, m-am simtit ca fiind de acolo.

Simona Tache: A fost o oaza de nonconformism intr-o lume conformista, sa zicem.

Iulian Comanescu: Ok. Si acu? Nu mai crezi sau ce?

Simona Tache: Acum, pur si simplu simt nevoia de altceva. Ca, de exemplu, sa plec si eu o data de undeva fara sa stiu unde ma duc. Nu am facut niciodata asta si cred ca am nevoie sa-mi demonstrez ca pot sa ma smulg dintr-o mare iubire fara sa ma astepte alta, calduta, undeva.

Simona Tache: Oi fi innebunit, mai stii?

Iulian Comanescu: Ce te-apuci sa faci?

Simona Tache: Habar n-am. Pentru inceput, din respect pentru cititorii mei fideli, o sa-mi configurez, pe domeniul simonatache.ro, un blog personal, pe care sa postez din placere. Dupa aia, o sa mai vad. Intentionez sa ma deschid catre niste colaborari in presa.

Simona Tache: Oricum, o sa-mi sfidez profilul, ca sa zic asa.

Iulian Comanescu: Adica cum, o sa-ti sfidezi profilul?

Simona Tache: Eu sunt un om (probabil ca mai toate femeile sunt asa) care nu se impaca cu situatiile improvizate si cu incertitudinile. Ei, bine, de data asta intentionez sa ma impac.