Ring este al doilea cotidian gratuit, dupa Adevarul de seara, care anunta ca va fi distribuit, vara aceasta, si pe litoral. Potrivit unui comunicat remis HotNews.ro, ziarul "Ring" se va distribui zilnic, in statiunile de pe litoralul romanesc, intr-un tiraj de 10.000 de exemplare.

Ziarul, ce va fi distribuit prin intermediul unor cutii speciale amplasate in statiuni, contine informatii de interes national si informatii utile pentru turisti.

Comunicatul il citeaza pe Catalin Iurea, directorul de distributie al Ring, ziar editat de compania Ring Media, potrivit caruia "pana la finalul anului, ne-am propus atat extinderea retelei de distributie la nivelul Capitalei, prin inaugurarea unor puncte de distributie amplasate in statiile RATB, parcuri si marile centre comerciale si de business, precum si distributia ziarului in marile orase din apropierea Bucurestiului, respectiv Pitesti, Ploiesti si Brasov".

Luni, Adevarul anunta lansarea unei editii estivale a Adevarului de seara, ziar distribuit in statiunile de pe litoral intr-un tiraj de 22.000 de exemplare.