Presedintele fondator al Partidului Conservator isi face emisiune. "E limpede. Reality-show-ul cu mogul, afaceri si tineri se face", anunta Dan Voiculescu pe blogul sau. Fostul patron al Trustului Intact a anuntat si cand va incepe show-ul televizat: dupa alegerile prezidentiale. Discutiile pentru realizarea emisiunii au fost demarate, echipa de realizatori a fost aleasa, la fel ca si numele programului.

"Am discutat deja cu un director de televiziune pentru un prime-time onorabil. Astept sa-si faca socotelile. Sper sa gaseasca un interval 'provocator' – sa bat Tanase si Dinescu la audienta sau ceva de gen", se arata pe blogul senatorului conservator. Cat priveste momentul lansarii, Voiculescu precizeaza ca, daca ar incepe inaintea alegerilor prezidentiale, "ideea – care e una curata – s-ar pierde in zgomotul de fond al suparatilor de profesie: 'Stim noi ca-i faci campanie lui Geoana'…”

La finalul anuntului, presedintele fondator al PC da si cateva detalii privitoare la continutul emisiunii; cuvinte cheie: competitie, afacere reala, business. "Am convins sa intre in joc o super-echipa de realizatori. Am ales si numele, dar pana nu se rezolva OSIM-ul – tac chitic", incheie Voiculescu.