Cornel Nistorescu va conduce, de la 1 august, publicatia Cotidianul, care apartine Grupului Realitatea-Catavencu, anunta un comunicat al trustului. El il inlocuieste pe Adrian Ursu care a fost promovat director editorial la Realitatea TV, unde va continua sa realizeze emisiunea "Ora de foc" din prime time.

Co-fondator al trustului de presa Expres imediat dupa Revolutie, Cornel Nistorescu a condus revista cu acelasi nume, iar in 1997 a devenit directorul cotidianului "Evenimentul Zilei". De asemenea, Nistorescu s-a numarat printre fondatorii primului post national privat de radio din Romania, Europa FM, dar si al postului local de radio Total FM. De cativa ani, este unul dintre principalii colaboratori ai postului Realitatea TV.

Adrian Ursu s-a format la ziarul Adevarul si, in ultimul an, a condus ziarul Cotidianul. Co-fondator al ziarului Gandul, Ursu s-a alaturat Grupului Realitatea-Catavencu in 2007, ca membru al consiliului editorial Cotidianul si realizator de talk-show la Realitatea TV.