Andrei Gheorghe revine in televiziune, la postul Kanal D, ca prezentator al emisiunii fanion a postului, "Rataciti in Panama". Emisiunea isi propune sa combine exoticul cu aventura, competitia cu reality-showul, vedete cu oameni obisnuiti.

Concursul se va desfasura in jungla panameza intre 18 concurenti care se lupta pentru un premiu de 50.000 euro. Sase dintre competitori sunt vedete de prim rang ale scenei mondene romanesti, alte sase fiind personaje care au luat contact cu camera de filmat in calitate de participanti in diferite show-uri de televiziune, iar restul de sase sunt persoane necunoscute, alese pentru competitie in urma unul casting organizat de casa de productie.

“Rataciti in Panama”, programul fanion al grilei de toamna de la Kanal D, urmeaza sa fie lansat in septembrie impreuna cu o serie de programe noi ce vor redefini profilul statiei. Cu o investitie de peste 2 milioane de Euro, Kanal D va colabora in realizarea acestui show cu casa de productie Paprika si televiziunea columbiana Caracol TV, producatorul original a programului.