Andrei Gheorghe ataca dur, intr-un interviu pentru Pagina de media, felul cum merg lucrurile in cadrul grupului Realitatea-Catavencu, unde spune ca exista "o gramada de gasti" care se "razboiesc" si se invart "in jurul salariilor, banilor dati de Vintu".

Gheorghe, care va prezenta la Kanal D emisiunea "Rataciti in Panama" si al carui contract cu Radio Guerrilla a fost intrerupt luna aceasta, spune ca nu se va intoarce la postul de radio, desi contractul este in continuare valabil. El afirma ca intentioneaza sa-si faca un site "in care sa explic privitorilor ce comenzi stau in spatele stirilor pe care le vad" si ca are multe alte proiecte.

Andrei Gheorghe despre Realitatea-Catavencu, pentru Pagina de media:

  • "Eu cred ca Vintu nu se pricepe la televiziune. El nepricepandu-se la televiziune si fiind inconjurat de cetateni care ii zic ca e genial si ca tot ce intelege este briliant, este intr-o confuzie continua, datorata acestor indivizi, pe care i-a platit si rasplatit regeste si care au toate motivele sa isi pastreze salariile, sa ii spuna la nesfarsit ca nu face niciun gres niciodata."
  • "Vintu e un tip foarte inteligent, dar uite, Sarbu stie televiziune. Lui Vintu, insa, ii spune Tatulici ca stie."
  • La grupul de presa controlat de Sorin Ovidiu Vintu "cred ca au uriase probleme. Cred ca s-a pierdut ratiunea si se actioneaza absolut instinctiv, gresit si ca in general nu mai este niciun fel de strategie sau viziune. Si tot sistemul paraie pe la incheieturi.”
  • "Toate aceste gasti au politici interne, agende, interese continue. E o serparie de mediocritati."
  • Desi a lucrat in acest trust, el spune ca "am fost singur, cretin, prost, independent, stupid. Asta este calea mea si drumul meu. Eu nu vreau sa dansez niciodata in triburi."
  • "Nu e dorinta mea sa iau un hardau de rahat si sa il arunc peste trustul Realitatea Catavencu. Catavencu a fost si este unul dintre cele mai importante ziare din Romania postrevolutionara, caruia ii suntem recunoscatori cu totii, pe care il admiram si care a facut o scoala. Realitatea e o televiziune absolut ok, cu foarte multa lume misto, multi oameni pe care ii vad la televizor imi sunt simpatici, unii dragi".

Citeste interviul integral pe Pagina de media