Ziarul Adevarul va avea doi redactori sefi, Grigore Cartianu si Laurentiu Ciocazanu, care se vor ocupa prin rotatie de ziar in prima parte a zilei, respectiv dupa-amiaza, scrie Pagina de Media, care il citeaza pe directorul editorial al Adevarul Holding, Adrian Halpert. Adevarul va avea trei noi redactori-sefi adjuncti: Liviu Avram, Alin Paicu si Bianca Toma, noteaza sursa citata.

UPDATE Tot Pagina de media a anuntat ca Adevarul Holding a achizitionat de la jurnalistul Ion Cristoiu Editura Historia, fondata de acesta si Vlad Pufu si care publica revista cu acelasi nume. Tranzactia a fost confirmata vineri de directorul Adevarul Holding, Razvan Corneteanu.

Potrivit Paginii de media:

  • Laurentiu Ciocazanu va fi in continuare director editorial Adevarul, dar primeste atributii de redactor sef.
  • Emilian Isaila va fi prim redactor-sef adjunct.
  • Ioan M Ionita, pana acum redactor-sef adjunct, a fost numit senior editor.
  • Redactori-sefi adjuncti: Bianca Toma (venita de la echipa Adevarul din Timisoara) va fi responsabila de corespondenti, social si verde; Liviu Avram (venit de la Cotidianul) - reporteri speciali si eveniment; Alin Paicu - publicistica si magazinul de duminica; Andrei Velea - viata si vedete; Ovidiu Nahoi - apare ca redactor-sef adjunct, dar se ocupa doar de Foreign Policy, ca redactor-sef.

Citeste mai mult pe Pagina de media