Cristian Petriceanu, directorul general al Netbridge Investments, ce opereaza regia de publicitate online Boom, "se desparte azi" de companie, scrie, luni, pe blogul sau Gusti Roman, directorul executiv al Gazeta Online. Cristian Petriceanu nu a putut fi contactat pana la publicarea acestui material.

Netbridge Investments a intrat in insolventa conform unei decizii luate la mijlocul lunii trecute de Tribunalul Municipiului Bucuresti, intr-un dosar inregistrat de RealMedia Network, firma afiliata grupului NCH, din care face parte si Netbridge Investments. Gazeta Online actionase in instanta Boom pentru recuperarea datoriilor acumulate de regie.

In mai, Boom anunta pe propriul blog lansarea "oficiala" a agentiei online Digital Ads, ce gestioneaza "portofolii de publicitate online in cadrul grupului NCH/Netbridge".

La sfarsitul lunii iulie, Andrei Siminel, directorul general al NCH Advisors, a declarat pentru HotNews.ro ca falimentul Boom este rezultatul crizei globale si al contractelor cu plati fixe in care compania era angajata si anunta ca "intrucat managementul Boom a suferit in ultimii ani un al doilea esec major, urmand unei perioade de tranzitie, dl. C. Petriceanu va avea in vedere alte activitati".