Maia Novolan conduce o noua agentie de marketing mobil si online, Syscom Digital. Propaganda a castigat contul de media al Plus. Iar Ogilvy anunta prima campanie pentru Millennium Bank.

  • Maia Novolan, pana in vara directorul agentiei de marketing interactiv Intertel, conduce o noua agentie de mobile si online marketing, Syscom Digital, potrivit unui comunicat remis HotNews.ro. Comunicatul arata ca noua agentie ofera servicii integrate de comunicare digitala - online si offline. Maia Novolan a parasit, in vara, pozitia de manager al companiei de marketing interactiv Intertel, functie preluata ulterior de Peter Jansen.
  • Propaganda a anuntat castigarea contului de media al companiei Plus, in urma unei licitatii la care au mai participat Universal McCann si Mediaedge:Cia. Propaganda castigase, in primavara, o alta licitatie, in urma careia asigura serviciile de strategie, creatie, client service si productie ATL si BTL pentru Plus.
  • Prima campanie realizata de Ogilvy&Mather pentru Millennium Bank incepe luni, 7 septembrie, dupa ce Ogilvy a fost desemnata agentia de brand a bancii, pentru care dezvolta si implementeaza strategia de comunicare pe segmentele retail si corporate. Prima campanie promoveaza un credit ipotercar si se va desfasura la TV, in presa scrisa, in online si in outdoor si indoor.