Senatorii din Comisia de Cultura au decis, marti, sa-l invite pe Alexandru Sassu, presedintele director-general al TVR, la audierile privind situatia de la Stirile TVR, unde mai multi jurnalisti contesta interimatul Madalinei Radulescu la conducerea acestui departament.

Comisia de Cultura a Senatului a audiat in sedinta de astazi o parte din reprezentantii departamentului de stiri al TVR, dar amana concluziile pentru o sedinta viitoare unde sunt asteptati si reprezentanti ai conducerii televiziunii publice.

"Nu a fost trasa nicio concluzie pentru ca, din motive obiective, conducerea TVR a lipsit. S-a hotarat ca discutia sa continue in momentul in care va fi si Alexandru Sassu. Astazi nu a fost audiata decat o parte, o sa tinem cont de ce ne-au spus ei, dar vrem sa audiem si cealalta parte", a spus pentru HotNews.ro, Florin Davidescu, consilierul presedintelui Camerei de Cultura a Senatului, Sergiu Nicolaescu.

Audierile pe aceeasi tema in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor sunt programate pentru saptamana viitoare, a spus pentru HotNews.ro Raluca Turcan, presedintele Comisiei de Cultura a Camerei.

Turcan a spus ca a propus senatorilor o sedinta comuna pentru audierile privind situatia Stirilor TVR, insa acestia nu au fost de acord.