Sagit Tzur Lahav, care a fost pana acum Vicepresedinte Marketing la producatorul de lactate Tnuva Romania, a preluat conducerea pe partea operationala a McCann Erickson Romania, preluand pozitia de Chief Operating Officer de la mijlocul lunii septembrie, a anuntat, joi, compania.

Sagit Tzur Lahav a ocupat timp de patru ani pozitia de vicepresedinte de marketing al Tnuva Romania, dupa ce a lucrat la la Tnuva Israel din 1997. Ea anuntase, in primavara, ca urma sa paraseasca pozitia detinuta la Tnuva.

Bogdan Enoiu, managing director McCann Erickson Romania, citat in comunicatul agentiei:

  • "Suntem acum in echipa completa: eu voi fi in continuare la carma agentiei, ajutat de Sagit pe parte operationala, de Adrian Botan pe creatie si de Mihai Trandafir pe media. Cu Silviu Sefer la marketing experiential, Bogdana Butnar la interactive si Imola Zoltan la PR, conducem un grup de comunicare solid, care livreaza clientilor servicii de comunicare integrate la cele mai inalte standarde. Rolul lui Sagit va fi de a facilita si crea sinergii puternice intre departamentele si companiile din cadrul grupului".

Tnuva si McCann Erickson au castigat aurul la editia de anul trecut a Effie, festival ce premiaza eficienta in publicitatea romaneasca, pentru campania de lansare a brandului Tnuva in Romania.