Cristian Tabara, realizator si prezentator al mai multor emisiuni Pro TV, a fost declarat, luni, admis in urma concursului desfasurat tot astazi pentru ocuparea postului de Director Departament Film al TVR, a anuntat televiziunea publica pe propriul site.

Potrivit anuntului TVR, eventualele contestatii pot fi depuse pana miercuri, la Registratura SRTv, in atentia Departamentului Resurse Umane.

Postul a fost scos la concurs printr-un anunt facut la inceputul acestei luni. Responsabilitatile directorului de Departament Film (parte a Directiei Programe) sunt, potrivit anuntului, planificarea, organizarea si coordonarea acestui departament, pentru concurs candidatii trebuind sa prezinte un proiect managerial de maxim 10 pagini "privind managementul strategic de achizitii filme si programe intr-o televiziune publica si rolul acestora in optimizarea grilelor de programe".

Potrivit prezentarii sale de pe siteul Pro TV, Cristian Tabara a fost, pe rand, reporter la Gazeta de Vest Timisoara, gazda la Radio Sonvest Oradea, prezentator Pro TV Oradea, prezentator Stirile Pro TV, realizator si prezentator al emisiunilor "Parte de carte" si "Te vezi la Stirile Pro TV".