UEFA a selectat organizatia ce reuneste posturile publice din Europa, inclusiv Televiziunea publica din Romania, pentru a transmite Campionatul European de Fotbal din 2012. Expertul in concept de presa Mario Garcia va "redesena" Romania libera, anunta Pagina de media. Dragos Stanca anunta numele viitoarei platforme de bloguri si opinii a portalului Realitatea.net, iar The Money Channel lanseaza o emisiune in limba engleza.

  • UEFA a selectat European Broadcasting Union (EBU), organizatie ce reuneste posturile publice de radio-televiziune din Europa, pentru a transmite Campionatul European de Fotbal din 2012, ce va avea loc in Polonia si Ucraina, in 36 de tari de pe continent, printre care si Romania (TVR), anunta EBU pe siteul propriu. Potrivit informarii EBU, acordul cu UEFA permite audientelor sa urmareasca Euro 2012 atat pe posturile publice de televiziune, cat si la radio, pe Internet si pe platforme de telefonie mobila. EBU urmeaza sa atribuie drepturile in mod direct prin acorduri cu membrii sai din 29 de tari, printre care si Romania, si va coopera cu UEFA in selectarea celor mai bune platforme in alte sapte tari.
  • Specialistul in concept de presa Mario Garcia a semnat cu Romania libera pentru a redesena intregul ziar, scrie, joi, Pagina de media. Potrivit sursei citate, Mario Garcia a fost in Romania in ultimele zile si a batut palma cu ziarul Romania libera. In aprilie a.c., Mario Garcia a luat parte la Conferinta Nationala a Presei din Romania. Prezentarea sa de atunci a inclus si o scurta impresie asupra ziarelor romanesti, el plasand atunci Romania libera in "categoria ziarelor de moda veche", care arata ca in anii '90.
  • The Money Channel a anuntat, joi, printr-un comunicat o noua emisiune de business, realizata integral in limba engleza si care va debuta vineri noapte. Gazda emisiunii este Peter Frank, fost jurnalist de presa economica si cu 12 ani de experienta in sistemul bancar din SUA, Marea Britanie si Mexic. Incepand de saptamana viitoare, emisiunea The Frank Show va fi difuzata de luni pana joi, in intervalul 0.00-0.30 si in reluare, intre 6.30-7.00.
  • Dragos Stanca anunta, pe blogul sau, numele platformei editoriale realizate de F5, despre care HotNews.ro a scris la inceputul acestei luni: VoxPublica. Proiectul coordonat de Costi Rogozanu si Costin Ilie este prezentat ca "platforma de bloguri, opinii si dezbateri a Realitatea.net", urmand sa faca parte din acest portal.