Compania new media a grupului Realitatea-Catavencu, F5, a lansat joi platforma de bloguri, comentarii si opinii VoxPublica. Radio Romania Actualitati anunta o noua voce la Matinalul postului, iar televiziunea Utv anunta schimbari de management.

  • F5, compania new media a grupului Realitatea-Catavencu, a anuntat joi, intr-un comunicat, lansarea VoxPublica.ro, platforma de opinii si bloguri despre care HotNews.ro a scris initial aici. Platforma este coordonata de Costi Rogozanu si Costin Ilie si printre autori se numara multi dintre cei care pana recent semnau in Cotidianul. Vezi comunicatul F5 aici.
  • Televiziunea Utv a anuntat o noua echipa de management. Horia Galateanu a fost numit director general al postului, iar Andreea Carp - director de muzica si programe. Vezi detalii despre aceste schimbari aici.
  • Matinalul Radio Romania Actualitati l-a cooptat pe Felix Crainicu, a carui voce va fi auzita in fiecare marti si joi dimineata, de la ora 6.00, a anuntat institutia. Felix Crainicu este realizator de emisiuni radio, prezentator TV, actor, regizor, coregraf si autor al volumelor "Verdicte inutil amare" si "Muntele ascuns - Legendele sacre ale dacilor liberi". Citeste mai mult aici.