Programul de Bingo relansat toamna aceasta de Antena 1 a plasat postul de televiziune in topul audientelor cu cea de-a doua editie, difuzata duminica seara, potrivit unei informari Antena 1. Aceasta precizeaza ca emisiunea Super Bingo Metropolis, gazduita de Tociu si Palade, a fost urmarita in medie de 722.000 de telespectatori, minutul de aur (audienta maxima) fiind inregistrat la ora 23:23, cu 1.085.000 de telespectatori.

Despre rezultatele emisiunii a scris si Reporter Virtual.

Potrivit comunicatului, in intervalul 22:04-01:28, Antena 1 a fost lider cu un rating de 6,2%, urmata de Pro TV (2,7%), Kanal D (1,7%).

Antena 1 precizeaza ca si la prima editie Super Bingo Metropolis a fost lider de audienta, inregistrand 1.247.000 telespectatori in minutul de aur (22:27). In urma cu o saptamana, Pagina de media nota ca timp de o ora aceasta emisiune s-a suprapus cu "State de Romania" (Pro TV), in respectivul interval Pro TV depasind audientele Antenei 1.

Incepand cu 9 octombrie, postul trustului Intact isi completeaza programul de sfarsit de saptamana cu o alta emisiune de divertistisment, "In puii mei", prezentata de Mihai Bendeac, Monica Anghel, Daniel Buzdugan si o echipa de actori, dupa cum a anuntat, duminica, Antena 1.