CNA a amendat, joi, postul OTV cu 25.000 de lei pentru emisiunea "Oana Zavoranu Show", pentru limbaj injurios si imagini indecente difuzate la ore accesibile copiilor, arata un comunicat al institutiei.

Sanctiunea CNA a vizat editia din 28 septembrie a emisiunii, difuzata intre orele 17.30 - 20.50, in care moderatoarea Oana Zavoranu a folosit un limbaj injurios, permitand si invitatilor sai un limbaj asemanator. In plus, in emisiune au fost difuzate o melodie cu text vulgar si unele imagini indecente publicate anterior de ziarul Can-Can.

Mai exact, la inceputul emisiunii, Zavoranu a facut o referire la conflictul pe care il are cu Serban Huidu, spunand despre acesta ca este "porcusor isteric", "bezmetic", "dement", "animal", etc, scrie Mediafax.

Conform sursei citate, in aceeasi emisiune, moderatoarea nu a intervenit cand Nikita, aflata in studio, a folosit un limbaj injurios intr-o discutie telefonica cu Sexy Braileanca, iar unele fotografii in care Mihai Bendeac si iubita lui apar in ipostaze intime au fost afisate pe ecran la ore de audienta generala.

"Avem din nou acest fenomen care este din ce in ce mai raspandit in audiovizual, repetarea unor imagini. Cine pune mana pe niste imagini scandaloase le repeta, le repeta, le repeta", a spus Christian Mititelu, membru CNA, cel care a si propus amendarea postului OTV cu 25.000 de lei, citat de Mediafax.

Vicepresedintele CNA, Ioan Onisei, a propus o amenda de 50.000 de lei, dar nu a trecut la vot.