Ursus a confirmat oficial mutarea contului de creatie de la Publicis la Papaya Advertising, in urma unei licitatii desfasurate in vara, informeaza un comunicat al companiei. Mutarea a fost anuntata initial de Adevarul in august. Berea Ursus este, incepand din acest an, sponsorul oficial al echipei nationale de fotbal.

UPDATEMiercuri, 14 octombrie "In continuare vom urmari sa eficientizam proiectele pe fiecare canal media astfel incat sa atingem cat mai multi consumatori Ursus. Mediul online va beneficia si el de o atentie deosebita, tocmai pentru a substantiza caracterul inovator al brandului" a declarat pentru webPR.ro Harry Ioncica, Senior Brand Manager Ursus.

"Timp de 8 ani Publicis a fost alaturi de noi si am reusit sa depasim impreuna o lunga serie de provocari care s-au materializat in progresul marcii URSUS din tot acest timp si in ridicarea continua a standardelor ce definesc Regele Berii in Romania. Am simtit nevoia unui pitch deoarece 8 ani inseamna o perioada lunga in care atat piata cat si consumatorul s-au schimbat foarte mult. Era practic momentul pentru o reevaluare", a afirmat Renaud Thiers, Group Brand Manager URSUS, citat in comunicat.

Comunicatul il citeaza si pe Robert Tiderle, Creative Director & General Manager Papaya Advertising, potrivit caruia: „Un pitch la URSUS poate fi considerat un eveniment. Nu numai ca se intampla foarte rar, dar si pentru ca, in cazul in care il castigi, poti sa lucrezi pentru cel mai serios brand de bere din Romania. Faptul ca l-am castigat ne bucura si ne onoreaza, mai ales ca am concurat cu unele dintre cele mai bune agentii din piata".

Papaya Advertising mai administreaza conturile de creatie pentru: CEC Bank (AOR), Certasig (AOR), Trust LF Distilleries (AOR), Fabryo Corporation (Savana, Inneweiss - strategie si creatie), Pambac (AOR), Creative Imobiliare (AOR).

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Redd’s, Miller, Stejar, Ciucas si Azuga.