Publicatiile din portofoliul Diviziei Life Style a grupului Realitatea-Catavencu vor fi preluate de managerii lor, situatia fiind, pentru moment, neclara in cazul revistei Tabu, dupa cum a declarat marti pentru HotNews.ro reprezentantul de comunicare al acestei divizii. Pagina de media, care a anuntat initial aceasta masura, il citeaza pe Sorin Ovidiu Vintu, potrivit caruia "este vorba de un management buyout. Era cea mai buna decizie in interesul celor de acolo, pentru a-si pastra locurile de munca".

Potrivit managerului de PR al diviziei, exista deja intelegeri pentru un management buyout in cazul publicatiilor "24Fun", "Aventuri la pescuit", "Bucataria pentru toti" si "Superbebe". "24Fun" va fi preluata de Alex Sandulescu si Sorin Vulpe, "Aventuri la Pescuit" - de Sorin Vulpe, "Bucataria pentru Toti" - de Razvan Cucui, iar "Superbebe" - de Tana Pazara, potrivit reprezentantului de comunicare al diviziei.

Acesta a precizat ca in privinta publicatiei Tabu djscutiile continuau inca, pentru gasirea unui cumparator. Pagina de media noteaza, la randul sau, ca in acest caz "se discuta o varianta de preluare de catre publisherul Sorin Vulpe si de catre Cristina Bazavan, redactor-sef". UPDATE Ulterior, Cristina Bazavan a scris pe blogul sau ca "azi, 20 octombrie, revista Tabu a iesit din Trustul Realitatea Catavencu si va trebui sa se descurce singura, cu un nou investitor. In conditiile economice date, nu stim daca vom gasi investitorul in timp util ca sa mergem mai departe" de urmatoarea editie a publicatiei.

Pagina de media scria la mijlocul lunii septembrie ca Realitatea-Catavencu urma sa adopte un nou model de business la divizia Life Style, in care managerii actuali puteau deveni actionari la titlurile pe care le coordoneaza.

  • Citeste si: Blogul media_details trece in revista firmele care editeaza aceste publicatii si rezultatele lor in 2008.