The Secret Service promoveaza Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, organizata de ECOTIC in parteneriat cu HotNews.ro, sub auspiciile Ministerului Mediului, eveniment ce rasplateste initiativele de salvare si prezervare a mediului dezvoltate de organizatii, institutii si companii in Romania. Campania se desfasoara pe Internet, statii radio partenere si direct mail pana pe 19 noiembrie, cand va avea loc Gala.

  • Vezi aici comunicatul The Secret Service

Inscrierea studiilor de caz se face online pe pagina dedicata a HotNews.ro, unde pot fi vizualizate si regulamentul, componenta juriului si campaniile inscrise.

Strategia de comunicare imbina educarea publicului larg pe teme de colectare si reciclare cu promovarea Galei in randul publicului specific, angajat in organizatii cu activitati si programe de CSR.

Semnatarii campaniei sunt Adina Sorescu-strategie, Mihai Ene si Dragos Gheorghiu - creatie din partea The Secret Service si aprobata de Valentin Negoita-presedinte, Catalin Butolo-marketing & communication manager si Claudia Nicolae-coordonator proiecte marketing din partea ECOTIC.