Platforma sociala Hi5.com, care de miercuri are afisate datele oficiale de trafic masurate de SATI, inregistreaza peste 800.000 de vizitatori unici pe zi in Romania. Reteaua sociala, al carei spatiu de publicitate este administrat pe plan local de ARBOinteractive, a inregistrat marti 818.384 de vizitatori unici, de aproape patru ori mai multi decat urmatorul clasat, Cancan.ro.

Orlando Nicoara comenteaza pe aceasta tema, pe blogul sau: "Deci n-ai cu cine..." Iar Dragos Stanca scrie pe blogul sau: "Cu aceste cifre, evident, hi5.com e lider detasat SATI".

In septembrie, Hi5.com a inregistrat, conform SATI, 4 milioane de clienti unici, comparativ cu 2,2 milioane in cazul celui de-al doilea clasat dupa acest criteriu, Trilulilu.ro. Tot in septembrie, Hi5.com a avut 51,8 milioane de vizite (al doilea clasat dupa acest criteriu, GSP.ro, a inregistrat 10,4 milioane) si 2,04 miliarde de afisari (al doilea clasat dupa acest criteriu, Neogen.ro, a avut 212.6 milioane).

La inceputul lunii octombrie, Calin Rotarus, directorul ARBOinteractive, declara pentru HotNews.ro, pe marginea aderarii Hi5.com la SATI: "Faptul ca Hi5 va fi cel mai mare site din Romania cu stampila BRAT va atrage mai puternic atentia asupra amplorii fenomenului social-media."