Mircea Badea nu va prezenta emisiunea "In gura presei", din aceasta seara, fiind suspect de gripa porcina. Desi e "aproape convins" ca nu este contaminat cu virusul noii gripe, va trebui sa stea izolat pana maine la pranz, cand va primi rezultatul analizelor, scrie Badea pe blogul sau.

UPDATE Marti, 03.11 Mircea Badea a scris marti dupa-amiaza pe blogul sau ca a primit telefonic rezultatul analizelor: "e negativ". El mentioneaza ca "am o emisiune de facut la Antena 3".

"Am fost la spital, mi s-au luat probe, am unele simptome, altele nu. Am semnat un 'angajament' ca stau izolat pana la stabilirea diagnosticului. Rezultatul analizelor le primesc maine in jurul pranzului. (...) Sunt aproape convins ca nu am gripa porcina si ma enerveaza foarte rau ca trebuie sa stau izolat", scrie luni Badea pe blog.

Carla Donciu, reprezentant comunicare la Antena 3, a confirmat pentru HotNews.ro ca Mircea Badea "nu va veni la serviciu", pana la aflarea unui verdict din partea medicilor. "Urmeaza sa vedem ce vom face mai departe, daca situatia se prelungeste", a spus ea.

Spatiul de emisie alocat programului "In gura presei" va fi acoperit, cel mai probabil, cu o prelungire a emisiunii "Sinteza Zilei", unde Badea va putea fi prezent prin telefon, a spus Donciu.

Badea va realiza tot prin telefon si emisiunea pe care o are la Radio Zu.