Prima TV confirma primele reduceri de personal intreprinse de la inceputul crizei. Postul SportKlub intra in portofoliul regiei de publicitate Cable Direct, printr-un contract semnat intre aceasta si IKO Romania. Iar Pagina de Media anunta viitoare schimbari in conducerea Motor Presse Romania.

  • Prima TV si-a ajustat personalul din cadrul departamentului de stiri: 13 angajati nu se mai regasesc in grila de salarizare pentru 2010, potrivit unei declaratii a responsabililor de comunicare ai postului, remisa HotNews.ro. Acestia precizeaza ca este singura masura de acest gen luata de conducerea televiziunii de la inceputul crizei financiare si ca cei afectati vor primi salarii compensatorii. Masura are drept scop eficientizarea grilei de personal pentru 2010, in conformitate cu situatia economica. A mai scris, intre altii, pe aceasta tema Reporter Virtual.
  • Regia de media Cable Direct se va ocupa de vanzarea si administrarea spatiului publicitar al postului SportKlub, potrivit unui contract semnat de regie cu IKO Romania, se arata intr-un comunicat de presa. In Romania, canalul Sport Klub este distribuit cu ajutorul operatorului UPC analogic si digital, prin platformele digitale Digi TV, Focus Sat, Dolce, Boom TV si prin alti operatori de cablu. IKO Group opereaza, in Romania, canalele SportKlub, DoQ, Fishing&Hunting, Film+ si Cool TV (ultimele doua in limba maghiara.
  • Radu Potolea, managing director al companiei Motor Presse Romania, care detine revista Auto Moto si Sport, va pleca de la conducerea publisherului in primavara anului viitor, potrivit Paginii de media. Sursa il citeaza pe Potolea spunand ca urmeaza sa se dedice unui proiect personal. Conducerea companiei va fi preluata de omologul din Ungaria, Ludwig Hannes.