Ziarul Cotidianul, in editarea caruia grupul Realitatea Catavencu a anuntat ieri ca nu se va mai implica de la 1 ianuarie 2010, pare sa fi gasit o solutie sa nu se inchida. Directorul Diviziei Quality a grupului, Mihnea Vasiliu, a declarat joi pentru HotNews.ro ca "am gasit o solutie, sunt negocieri". La randul sau, redactorul-sef al publicatiei, Oana Stanciulescu, a spus pentru HotNews.ro: "confirm ca ziarul nu se inchide. Restul informatiilor, cine este investitorul, cat va prelua, vi le poate oferi doar Cornel Nistorescu". Directorul ziarului a refuzat sa discute cu HotNews.ro.

Capital.ro mentioneaza, joi, zvonuri potrivit carora Cotidianul ar urma sa fie preluat de Adrian Mititelu, patron al Universitatii Craiova, care detine si publicatia Editie Speciala, unde semneaza Cornel Nistorescu. Sursa il citeaza, insa, pe Mititelu spunand ca nu a achizitionat Cotidianul.

Realitatea-Catavencu a anuntat, miercuri, intr-o comunicare interna, ca "de la 1 ianuarie 2010, Grupul nu va mai fi implicat in editarea publicatiilor Cotidianul si Business Standard". Catalin Tolontan scria, tot miercuri, pe blogul sau: "Cotidianul iese din grupul Realitatea Catavencu, in cazul in care Cornel Nistorescu va gasi un investitor pina vineri, in caz contrar inchizindu-se".