Actorul Toni Tecuceanu, care facea parte din echipa emisiunii "Cronica Carcotasilor", a murit marti dimineata, la varsta de 37 de ani, informeaza un comunicat oficial dat publicitatii de Prima Tv. Toni Tecuceanu fusese diagnosticat cu virusul AH1N1 in Ajunul Craciunului, iar dupa ce a fost internat la spitalul “Matei Bals”, starea sa de sanatate s-a agravat.

Toni Tecuceanu a facut pneumonie, suferind complicatii severe la plamani care, in cele din urma, i-au fost fatale.

Toni Tecuceanu facea parte din echipa "Cronicii Carcotasilor" de patru ani si s-a facut remarcat parodiind personaje precum Corneliu Vadim Tudor, Adrian Nastase sau Gigi Becali.

Inainte de a face actorie, el a fost pedagog, iar apoi a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda ONU. Toni Tecuceanu era proprietarul unui restaurant si marturisea ca provine dintr-o familie de gurmanzi si ii plac mai ales mancarurile din bucataria indiana sau italiana.

Actorul jucase in mai multe spectacole de teatru, filme si productii de televiziune.

In 2006, in cadrul Galei Tanarului Actor – HOP, Toni Tecuceanu a castigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul “Lomeier”, din spectacolul “Noapte araba”, in regia Theodorei Herghelegiu, piesa care a fost jucata pe scena Teatrului Foarte Mic.

“Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata!” este o alta productie care l-a avut in distributie pe Toni Tecuceanu.

Pagina electronica a "Cronicii Carcotasilor" a anuntat si ea moartea lui Toni Tecuceanu. Intra pe pagina "Cronicii" pentru a vedea mai multe clipuri video in care apare actorul.

Vezi mai jos un clip in care Toni il interpreteaza pe Corneliu Vadim Tudor.

Toni Tecuceanu - monolog din "Cel mai iubit dintre pamanteni" :