Intii de toate, la multi ani si sa va fie 2010 bun de pus la rana! Multumesc tuturor pentru urari, pe care le intorc inzecit.

Am primit ieri vestea ca Ziua si Gardianul isi inceteaza (momentan?) aparitia pe hartie, ramanand sa functioneze doar editiile online. Simt nevoia sa pun lucrurile intr-o anume perspectiva, care poate clarifica oarecum lucrurile si calma spiritele care vad in aceasta o rafuiala politica.

Printre actionarii celor doua ziare se numara Petromservice S.A – pe care o regasim si in componenta trustului Realitatea-Catavencu. Mai exista si alti actionari comuni. Asta ne indreptateste sa spunem ca, in fapt, cele doua ziare erau, de facto, in portofolilul trustului Realitatea si ca au fost supuse aceluiasi tratament de “extrenalizare” pe care l-au suferit toate operatiunile de print ale companiei, anuntat astfel de Sorin Ovidiu Vantu, intr-un interviu pentru Hotnews:

Voi renunta definitiv la print, merg doar pe media electronica. Acolo voi investi cat este necesar pentru a-mi mentine cota de piata si chiar pentru a o spori.

Citeste restul materialului si comenteaza pe Blog de dat cu capul.