Ziua de Iasi anunta ca, asemenea ziarului national Ziua, ramane doar online. Ziua de Constanta si Ziua de Cluj continua sa apara. SRTv a obtinut licenta audiovizuala prin satelit pentru TVR Targu Mures. Marius Tudosiei pleaca din pozitia de director de marketing la Jurnalul National. Iar Ogilvy PR anunta ca a castigat contul casei de avocatura PeliFilip.

  • Ziua de Iasi si-a suspendat aparitia print incepand de joi, 7 ianuarie, potrivit unui anunt facut pe propriul site. "Disparitia cotidianului national (Ziua - n.r.) de la chioscuri ne obliga sa luam provizoriu aceleasi masuri", informeaza ziarul, care precizeaza ca isi va continua activitatea online, la adresa Ziuadeiasi.com.ro. Ziua de Constanta a precizat, la randul sau, ca "noi vom fi in continuare pe piata" in pofida inchiderii Ziua. Ziua de Cluj anunta ca "a obtinut dreptul de a aparea in continuare sub acelasi nume, in acelasi format. Ziarul va fi realizat de aceeasi echipa redactionala".
  • CNA a acordat SRTv licenta audiovizuala prin satelit pentru studioul teritorial TVR Targu Mures, care emite terestru din mai 2008, potrivit unei informari TVR. In intervalul 17.00-19.00 TVR Targu Mures difuzeaza program local, iar in intervalul 9.00-17.00 difuzeaza program videotext bilingv, 41% din programe fiind destinate comunitatii maghiare. TVR anunta ca in curand studioul local va realiza si programe pentru romi si germani.
  • Marius Tudosiei a parasit pozitia de director de marketing la Jurnalul National si este citat de Reporter Virtual spunand ca "sunt cam de cinci ani la Jurnalul National, cu o mica pauza, iar acum cred ca a sosit momentul unui nou start", urmand sa lanseze un proiect online-offline in domeniul culinar. El ramane marketing manager la Romantic FM.
  • Ogilvy PR anunta ca a castigat contul de relatii publice si comunicare a companiei de avocatura de business PeliFilip, in urma unei licitatii organizate anul trecut. Agentia va oferi servicii de strategie, consultanta, comunicare B2B, comunicare interna, comunicare cu media si managementul evenimentelor.