Actorul Toni Tecuceanu a fost inmormantat joi, la Cimitirul Civil Ghencea din Bucuresti, anunta Mediafax. Toni Tecuceanu a incetat din viata marti dimineata, cu cateva zile inainte de a implini 38 de ani, din cauza unor complicatii survenite in urma infectarii cu virusul A H1N1. In jur de 200 de persoane l-au condus pe ultimul drum, inclusiv fostii colegi de la "Cronica Carcotasilor".

Trupul neinsufletit al actorului fusese depus miercuri la capela Bisericii Sfantul Vasile din Drumul Sării, capela fiind deschisa si in timpul noptii, iar slujba de inmormantare a avut loc la aceeasi biserica, joi, de la ora 12:00.

Vezi imagini din Biserica Sfantul Vasile pe site-ul Cronicii Carcotasilor.

Toni Tecuceanu fusese diagnosticat cu virusul A H1N1 in Ajunul Craciunului, iar dupa ce a fost internat la spitalul “Matei Bals”, starea sa de sanatate s-a agravat. El a facut pneumonie, suferind complicatii severe la plamani care, in cele din urma, i-au fost fatale.

Pe 13 ianuarie, Toni Tecuceanu ar fi implinit 38 de ani. El facea parte din echipa "Cronicii Carcotasilor" de patru ani si s-a facut remarcat parodiind personaje precum Corneliu Vadim Tudor, Adrian Nastase sau Gigi Becali.

Inainte de a face actorie, el a fost pedagog, iar apoi a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda ONU. Toni Tecuceanu era proprietarul unui restaurant si marturisea ca provine dintr-o familie de gurmanzi si ii plac mai ales mancarurile din bucataria indiana sau italiana.

Actorul jucase in mai multe spectacole de teatru, filme si productii de televiziune.

In 2006, in cadrul Galei Tanarului Actor – HOP, Toni Tecuceanu a castigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul “Lomeier”, din spectacolul “Noapte araba”, in regia Theodorei Herghelegiu, piesa care a fost jucata pe scena Teatrului Foarte Mic.

“Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata!” este o alta productie care l-a avut in distributie pe Toni Tecuceanu.

Intra pe pagina "Cronicii Carcotasilor"pentru a vedea mai multe clipuri video in care apare actorul.