Regie Radio Music, agentia care vinde spatiul publicitar al posturilor Europa FM, Radio 21 si Vibe FM, vinde din decembrie si publicitatea pe siteurile celor trei posturi, potrivit unei informari de presa. Iar publicitatea pe siteurile Antena 3 este vanduta de la inceputul anului de ARBOinteractive, dupa cum a spus pentru HotNews.ro directorul de marketing al Antena 3, Romulus Coman.

  • Agentia Regie Radio Music, care vinde spatiul publicitar pe posturile Europa FM, Radio 21 si Vibe FM, a adaugat, din decembrie 2009, in oferta sa si siteurile acestor posturi - Europafm.ro, Radio21.ro si Vibefm.ro, precum si umornegru.ro si stiumuzica.ro, potrivit unui comunicat remis HotNews.ro. Acesta precizeaza ca pe langa formatele clasice de publicitate, oferta RRM include si publicitate pe stream-urile radio ale celor trei posturi. Serverul folosit este AdDecisive, folosit in intreaga retea Lagardere, grupul care detine in Romania aceste posturi de radio. Potrivit lui Claudiu Dumitrescu, director general adjunct RRM, citat in comunicat, "dupa cateva experiente mai mult sau mai putin satisfacatoare cu regiile de publicitate online din Romania, ne-am hotarat sa facem acest pas si sa diversificam oferta RRM cu aceasta componenta online". Regie Radio Music face parte din reteaua Lagardere Active Radio International.
  • Publicitatea pe Antena3.ro si siteurile conexe este vanduta din ianuarie 2010 de ARBOinteractive, dupa cum a declarat pentru HotNews.ro Romulus Coman, directorul de marketing al Antena 3. Spre deosebire de alte siteuri ale grupului Intact, care sunt in portofoliul Intact Interactive, Antena3.ro este administrat din punct de vedere al dezvoltarii si vanzarii de publicitate de departamentul de marketing al Antena 3, a aratat Coman. El a precizat ca postul a ajuns la un acord pe doi ani cu ARBOinteractive. Antena 3 a optat pentru regia condusa de Calin Rotarus dupa discutii purtate atat cu aceasta, cat si cu Intact Interactive la sfarsitul anului trecut.