Directorul agentiei de media Initiative Media, Octav Popescu, a fost numit vicepresedinte pentru coordonarea activitatilor de media si digital la nivel de grup. Managementul Initiative este preluat de Steve Dallas. Grupul Lowe a transmis un comunicat de presa in care Veronica Savanciuc, presedintele grupului, spune ca dupa 14 ani in grup "Octav isi extinde atributiile la nivel de grup, urmand a juca un rol esential in supervizarea operatiunilor de media si conexe pentru toate agentiile noastre".

  • Anuntul vine dupa ce, in decembrie, agentia de marketing interactiv HyperActive a aderat la grupul Lowe/Initiative, Veronica Savanciuc spunand atunci ca "vom integra alaturi de Initiative si eLowe serviciile de comunicare digitala intr-un sistem "full service" in care toate etapele procesului de comunicare, de la planificare strategica, creatie & design, dezvoltare & implementare, planning & buying vor putea fi asigurate "in house"." Grupul Lowe/Initiative este format din agentiile Lowe & Partners, Initiative, Medic One, Lowe PR, Brand Connection, Scholz & Friend si HyperActive.

Comunicatul Initiative:

Initiative are o noua formula manageriala:

  • Octav Popescu Vicepresedinte
  • Steve Dallas Managing Director

Dupa mai bine de 14 ani alaturi de Initiative, din care opt petrecuti la conducerea agentiei, Octav Popescu devine Vicepresedinte Initiative urmand sa coordoneze operatiunile de media si digital la nivelul intregului grup.

Noul Managing Director al agentiei este Steve Dallas, unul dintre cei mai buni specialisti internationali in media.

"Dupa mai bine de 14 ani in care prin eforturile si devotamentul sau a propulsat Initiative in topul celor mai bune agentii din Romania, Octav isi extinde atributiile la nivel de grup, urmand a juca un rol esential in supervizarea operatiunilor de media si conexe pentru toate agentiile noastre. Este o recunoastere a meritelor sale si o noua provocare dorita de Octav! Steve Dallas, unul dintre cei mai buni profesionisti de media, preia incepand de astazi conducerea echipei Initiative. Am certitudinea ca vom continua sa facem lucruri importante impreuna!” declara Veronica Savanciuc, Presedinte Initiative.

Steve are o vasta experienta profesionala dobandita in tari precum: Marea Britanie, Ungaria sau Polonia, lucrand pentru branduri puternice: Coca Cola, GSK, L’Oreal, McDonald’s, Nestle, Philips, Renault, Sun Interbrew, The Walt Disney Company sau Vodafone.

Steve a coordonat la nivel regional si international birourile unor agentii importante de media in Londra si Budapesta si se afla pentru a doua oara la conducerea unei agentii de media din Romania, dupa 4 ani petrecuti la Moscova.

"Revin intr-o tara complet schimbata. Cand am plecat la Moscova cu 4 ani in urma, in agentiile de media din Romania nu se prea vorbea de new media. Astazi, toti jucatorii importanti au divizii specializate.

Am plecat atunci pentru provocare. Ma intorc astazi pentru acelasi lucru! Cred ca piata romaneasca de media este la inceputul unor schimbari importante; mass media se „descentralizeaza” si devine un spatiu tot mai personal. Vreau sa particip la acest fenomen nu doar interesant ci si extrem de provocator. De ce Initiative? Pentru ca este un deschizator de drumuri!” spune Steve Dallas - Managing Director Initiative.