Grila de programe din luna martie a TVR include trei seriale nominalizate la editia din acest an a Globurilor de Aur gazduita, duminica seara, de Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Printre ele se numara productia americana Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men) - castigatoarea premiului pentru cel mai bun serial dramatic - care va fi difuzata in premiera si exclusivitate de postul public, incepand cu 8 martie.

Actiunea serialului se petrece in New York-ul anilor ’60 si urmareste viata primilor publicitari, competitia acerba intre barbatii si femeile care lucreaza in agentiile de profil de pe Madison Avenue. Seria a fost initiata de Matthew Weiner, scenaristul serialului Soprano.

Al treilea sezon al serialul 30 Rock - si el premiat la editia Globul de aur 2010 pentru "cel mai bun rol principal masculin intr-un serial de comedie" interpretat de Alec Baldwin - va fi difuzat in premiera la TVR1, incepand cu 1 martie.

Nominalizat, dar nu si premiat la editia Globurile de Aur de anul acesta, serialul Dr. House continua si el la TVR 1, postul public urmand sa transmita al patrulea sezon al serialului, din 4 martie.

Detalii pe WebPR.ro