Agentia de presa NewsIn va face reduceri de personal "consistente" si nu va mai fi agentie generalista, urmand sa pastreze doar cateva produse, precum fluxul video sau continutul pentru companiile de telefonie mobila, a declarat pentru Pagina de media Mihnea Vasiliu, directorul desemnat sa rentabilizeze agentia, in cadrul grupului Realitatea Catavencu. Potrivit lui Vasiliu, NewsIn nu mai poate fi agentie generalista.

* Luni seara Reporter Virtual a scris, dupa o sedinta desfasurata in cadrul agentiei, despre reduceri de personal de 80% la NewsIn. Impact News si Adevarul ausustinut ulterior ca agentia s-ar "inchide"

Mihnea Vasiliu pentru Pagina de media:

  • Reducerile de personal de la NewsIn vor avea loc "in mod cert", dar nu s-a luat o decizie, strategia fiind inca in lucru
  • Pe piata nu mai e loc pentru o agentie generalista precum NewsIn. Produsele neprofitabile ale agentiei vor disparea, impreuna cu oamnii care se ocupa de ele
  • Produse "in regula": fluxul video, productia de continut pentru companiile de telefonie mobila
  • In media generalista nu sunt atat de multi clienti care sa mai sustina agentia. Ne orientam pe nise
  • Ca director operational al grupului Realitatea Catavencu, am mandatul sa profitabilizez NewsIn in trei luni
  • Intrebat daca NewsIn mai poate fi numita agentie de stiri: o agentie de stiri nu trebuie neaparat sa dea toate informatiile, de la mersul trenurilor la viata politica. Este o agentie pentru ca transmite stiri pentru clienti.

Citeste mai mult pe Pagina de media