A doua jumatate a lunii ianuarie anunta cateva schimbari in peisajul TV. Antena 1 pregateste un show de seara care i-ar putea fi incredintat stiristului Lucian Mandruta, potrivit unor surse citate de Pagina de media. Mandruta nu comenteaza informatiile, dar recunoaste ca lucreaza la "un proiect". Intre timp, Pro TV s-a despartit de Gabi Jugaru, pe motiv de criza. "Nu ma asteptam ca Pro TV sa renunte la mine atat de usor", afirma Jugaru pentru sursa citata.

Potrivit surselor citate de Pagina de media, noua emisiune a Antenei 1 este inspirata din show-ul de satira politica 'The Colbert Report' si urmeaza sa fie difuzata saptamanal, in week-end.

"Pot spune ca, intr-adevar, lucrez la ceva nou", a spus Lucian Mandruta pentru paginademedia.ro, fara alte detalii.

Pe de alta parte, Pro TV a decis sa renunte la Gabi Jugaru, dupa trei ani de colaborare, din motive financiare. Contractul acestuia cu postul a expirat la 31 decembrie 2009.

  • Jugaru, pentru paginademedia.ro: "Nu a fost reinnoit din motive financiare. Printre cei afectati de criza am fost si eu. Colapsul vanzarilor de publicitate este de vina, asa mi s-a spus".

Realizatorul TV nu isi explica usurinta cu care Pro TV s-a despartit de el, in conditiile in care el a lucrat, un an, cu un salariu micsorat cu 60%.

“Niciodata nu mi s-a reprosat calitatea emisiunii. Este ciudat ca, in ciuda aprecierilor legate de profesionalismul meu, au renuntat atat de usor la mine", spune el pentru sursa citata.

Interviul complet cu Gabi Jugaru la paginademedia.ro