Departamentul Newsdesk al Realitatea TV va ingloba si fluxul de stiri al agentiei trustului-NewsIn, noteaza Pagina de media care citeaza o comunicare interna a postului. "Se urmareste crearea unei fabrici de stiri comune. (...)Nu este vorba de dizolvarea NewsIn", explica Mihnea Vasiliu, director general adjunct al grupului Realitatea Catavencu pentru sursa citata.

"Diferenta, acum, este ca NewsIn lucreaza intr-o structura care ii permite sa opereze cu costuri mai mici, dar sa isi imbunatateasca serviciile folosind informatia care era deja produsa de redactorii si documentaristii Realitatii TV", detaliaza Vasiliu pentru paginademedia.ro.

Iata, pe scurt, schimbarile de structura operate de Realitatea TV si obiectivul acestora, conform sursei citate:

  • Catalin Popa, redactor-sef: "Modificarile au in vedere reorientarea continutului statiei dinspre 90% politic catre zone de continut mult mai diverse - social, fapt divers, politica externa, in general catre viata oamenilor".
  • NewsIn ramane o entitate, cu aceleasi servicii oferite, dar redactorul sef al agentiei, Catalina Chelu, i se va subordona sefului departamentului Newsdesk, Anamaria Lembrau.
  • Vor fi trei mari departamente, in loc de patru: Resurse Interne, NewsDesk si Productie. Fiecare departament va avea un manager, secondat de superviseri.

Detalii la Pagina de media