Catalin Tolontan a scris pe blogul sau ca "este o chestiune de zile si de citeva detalii pina cind se va anunta oficial vinzarea Evenimentului Zilei si a saptaminalului Capital de la Ringier catre grupul de presa din care fac parte B1TV, VOX News si ziarul local Gazeta de Sud". In replica la declaratia lui Tolo, seful operatiunilor Ringier in Romania, Marius Hagger, a afirmat pentru HotNews.ro ca "daca o asemenea situatie ar fi reala, Ringier ar comunica acest lucru".

Tolontan a citat comentariul unei persoane apropiate tranzactiei, care a spus: “Nu credem ca se mai poate intampla ceva, tranzactia este ca si facuta, urmeaza semnaturile finale”.

"Grupul B1TV este fondat printr-un parteneriat managerial, financiar si publicistic intre Bobby Paunescu si jurnalistul Radu Moraru. In ultimii ani Ringier a avut mai multe oferte pentru Evenimentul Zilei, dar le-a declinat, criza pietei de publicitate din presa scrisa si pierderile inregistrate in ultima vreme de EVZ schimbind insa planul elvetienilor pina la iminenta vinzarii catre grupul B1TV", scrie Tolontan.

Contactat de HotNews.ro, Marius Hagger, seful operatiunilor Ringier in Romania, a afirmat: "Daca o asemenea situatie ar fi reala, Ringier ar comunica acest lucru. Avand in vedere ca Ringier nu a comunicat ceva pe aceasta tema pana acum, pana la o notificare uilterioara nu comentez. De cand am venit in Romania, citesc mereu asemenea informatii pe diverse bloguri".

Citeste mai multe pe blogul tolo.ro.